problem

Come here for help & support.
horpa
Posts: 42
Joined: Fri Nov 30, 2012 10:16 pm

problem

Post by horpa » Tue Dec 18, 2018 2:53 am

Hello,

indigo does not see my new graphics card - rtx2080. Why? Thx.

User avatar
pixie
Indigo 100
Posts: 2215
Joined: Sat Dec 29, 2007 4:54 am
Location: Away from paradise
Contact:

Re: problem

Post by pixie » Tue Dec 18, 2018 8:03 am

Try installing the latest graphic drivers, it works on my new RTX 2080

horpa
Posts: 42
Joined: Fri Nov 30, 2012 10:16 pm

Re: problem

Post by horpa » Tue Dec 18, 2018 6:55 pm

I have installed

User avatar
kscore
Posts: 127
Joined: Thu Jan 07, 2016 9:22 am
Contact:

Re: problem

Post by kscore » Wed Dec 19, 2018 4:17 am

@horpa: Does it work now? Are u happy with the performance of the new rtx card?

horpa
Posts: 42
Joined: Fri Nov 30, 2012 10:16 pm

Re: problem

Post by horpa » Wed Dec 19, 2018 7:57 am

Unfortunately, it does not work. I want to test the use for my work but it does not work for me.

User avatar
OnoSendai
Developer
Posts: 6180
Joined: Sat May 20, 2006 6:16 pm
Location: Newcastle upon Tyne, UK
Contact:

Re: problem

Post by OnoSendai » Wed Dec 19, 2018 2:52 pm

What OS are you using?

horpa
Posts: 42
Joined: Fri Nov 30, 2012 10:16 pm

Re: problem

Post by horpa » Wed Dec 19, 2018 7:18 pm

win 10 pro

horpa
Posts: 42
Joined: Fri Nov 30, 2012 10:16 pm

Re: problem

Post by horpa » Thu Dec 20, 2018 7:15 am

some idea?

burnin
Posts: 121
Joined: Tue May 04, 2010 2:53 pm

Re: problem

Post by burnin » Thu Dec 20, 2018 10:14 pm

if you haven't yet, uninstall automatic windows drivers > install NVidia ones (if latest don't work, try with previous versions)

horpa
Posts: 42
Joined: Fri Nov 30, 2012 10:16 pm

Re: problem

Post by horpa » Fri Dec 21, 2018 5:13 am

I did it, but it does not work - I test thea render - no problem

User avatar
pixie
Indigo 100
Posts: 2215
Joined: Sat Dec 29, 2007 4:54 am
Location: Away from paradise
Contact:

Re: problem

Post by pixie » Fri Dec 21, 2018 9:19 am

I think thea doesn't use opencl, it should be due to it

burnin
Posts: 121
Joined: Tue May 04, 2010 2:53 pm

Re: problem

Post by burnin » Fri Dec 21, 2018 12:23 pm

Well, i've been observing "latest NVidia drivers" occasional breaking OCL rendering for more than couple of years already, why i always have a backup drivers ready & i've recently noticed elsewhere that v.417 is again broken...
didn't test it as i don't have to :)

horpa
Posts: 42
Joined: Fri Nov 30, 2012 10:16 pm

Re: problem

Post by horpa » Sat Dec 22, 2018 4:47 am

...hmmm ...I want to upgrade to indigo 4 - now I do not know...

User avatar
pixie
Indigo 100
Posts: 2215
Joined: Sat Dec 29, 2007 4:54 am
Location: Away from paradise
Contact:

Re: problem

Post by pixie » Sat Dec 22, 2018 5:48 am

It is working fine on my RTX, it doesn't help that NVIDIA is so picky with OpenCL though...

burnin
Posts: 121
Joined: Tue May 04, 2010 2:53 pm

Re: problem

Post by burnin » Sat Dec 22, 2018 6:02 am

That's why demos are available & users are here sharing experience.

IMHO, it's nothing to worry about, just don't follow the hype blindly, but get experienced yourself.

I got a Maxwell (Q M5000) and a Pascal (GTX 1060) cards so it's a bit trickier to "update drivers" since they don't fully comply, but i learned my lesson through trial & error, so now i have it all running smoothly when using OCL (CPU + GPU).

Also pixie states his RTX 2080 is running fine.

Did you perform any other OCL (GPU/CPU) tests to see, if you have everything installed and working otherwise?
I use GPU Caps viewer, GPU-Z & CPU-Z

Post Reply
22 posts

Who is online

Users browsing this forum: Ahrefs [Bot] and 0 guests