maxigo problme

Announcements, requests and support regarding the 3DS MAX exporter
Post Reply
2 posts • Page 1 of 1
User avatar
filippo
Posts: 658
Joined: Sat Aug 05, 2006 8:46 pm
Location: italia(senigallia-an)
Contact:

maxigo problme

Post by filippo » Sat Jul 10, 2010 11:19 pm

Maxigo don't resume scene from the render tad , when I load the igi file, max send me this error :runtime error ,can't load button image bitmap d:\\..................maxigo\icons\btn_no.bmp" but in my pc the directory D there isn't
.can you help me?
sorry for my poor language
2x Xeon quad core ghz 2.66(8 core)+4g ram+quadro fx
2 x Xeon Quad 5540 (16 core)+16GB ram+ Nvidia GTX 295 1800mb

User avatar
suvakas
3rd Place Winner
Posts: 2613
Joined: Mon Sep 04, 2006 11:08 pm
Location: Estonia
Contact:

Re: maxigo problme

Post by suvakas » Sun Jul 11, 2010 11:38 pm

Hi filippo,
I will investigate this. Thanks for the report.

Post Reply
2 posts • Page 1 of 1

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests