Indigo 0.9 test 5 (x86 and x64 builds)

General News and accouncements regarding the Indigo render engine
User avatar
OnoSendai
Developer
Posts: 6184
Joined: Sat May 20, 2006 6:16 pm
Location: Newcastle upon Tyne, UK
Contact:

Indigo 0.9 test 5 (x86 and x64 builds)

Post by OnoSendai » Sat Aug 11, 2007 6:26 am

32 bit (x86) distribution:
http://www.indigorenderer.com/joomla/in ... &Itemid=62
64 bit (x64) distribution:
http://www.indigorenderer.com/joomla/in ... &Itemid=62

changelog:

0.9 test 5
* faster tracing through scenes with many objects
* added Windows x64 build.
* OpenEXR env maps / output disabled in x64 build

Let me know if it works.

User avatar
joegiampaoli
Posts: 837
Joined: Thu Oct 05, 2006 7:12 am
Location: San Miguel de Allende-MEXICO
Contact:

Post by joegiampaoli » Sat Aug 11, 2007 6:35 am

:D :D :D
Thx Ono!!!!
Will be testing soon......
EDIT: (Can't wait for that linux version)
Last edited by joegiampaoli on Sat Aug 11, 2007 6:36 am, edited 1 time in total.
Joe Giampaoli
Never tie a ship to a single anchor, nor life to a single hope
My Indigo Gallery

User avatar
Kosmokrator
Posts: 1141
Joined: Sat Jul 29, 2006 11:52 am
Location: Greece-Athens

Post by Kosmokrator » Sat Aug 11, 2007 6:36 am

thnx Ono........ 8)
1)Core i7 965XE stock CLOCK ,PSU:CHIEFTEC 850W
M/B ASUS P6T DELUXE,WATERCOOLING ZALMAN RESERATOR 2
MEMORY:6GB CORRSAIR @1600,Ati HD 4870x2,
MONITOR:LG 1950SQ,CASE:THERMALTAKE SOPRANO

Vulture
Posts: 7
Joined: Fri Aug 10, 2007 8:13 am
Location: The Netherlands

Post by Vulture » Sat Aug 11, 2007 6:59 am

Downloaded 9t5. Unzipped it and double clicked indigo.exe. See the picture for the result.
Image
Previous versions required no specific installing. Does this one?
André

By the way: I have a Win XP 32 bit system running on a AMD X2 3800 dual core CPU and 2Gb memory.
Last edited by Vulture on Sat Aug 11, 2007 10:42 pm, edited 1 time in total.

User avatar
zsouthboy
Posts: 1395
Joined: Fri Oct 13, 2006 5:12 am

Post by zsouthboy » Sat Aug 11, 2007 6:59 am

Thanks Ono!

"* faster tracing through scenes with many objects "

More details on this? Was it something small you changed, or what? :)

User avatar
suvakas
3rd Place Winner
Posts: 2613
Joined: Mon Sep 04, 2006 11:08 pm
Location: Estonia
Contact:

Post by suvakas » Sat Aug 11, 2007 6:59 am

Great ! Thanks !

Ps.
to Ono:
One minor notice I made.
I recently did a clean Win install and test4 didn't work "out of the box". It started to work after installing Violet. All the previous versions worked without the Violet. So test4 needed to have some C++ libraries or whatever files to be installed. If test5 is similar to 4, then i think it requires the same stuff.
Just thought I'll let you know.

User avatar
drBouvierLeduc
Posts: 412
Joined: Wed Oct 11, 2006 2:32 am
Location: france

Post by drBouvierLeduc » Sat Aug 11, 2007 7:03 am

Both versions return the same message as vulture with windows xp 64 sp1... sigh

edit: after installing sp2, the 32 bits version works fine... 64 still not
Last edited by drBouvierLeduc on Sat Aug 11, 2007 9:46 am, edited 1 time in total.

User avatar
suvakas
3rd Place Winner
Posts: 2613
Joined: Mon Sep 04, 2006 11:08 pm
Location: Estonia
Contact:

Post by suvakas » Sat Aug 11, 2007 7:10 am

Works fine on 32bit Xp.

User avatar
Kosmokrator
Posts: 1141
Joined: Sat Jul 29, 2006 11:52 am
Location: Greece-Athens

Post by Kosmokrator » Sat Aug 11, 2007 7:23 am

0n 32bit works fine too!!!
some x64 dlls must missing on x64 version!
keep it up Ono!
1)Core i7 965XE stock CLOCK ,PSU:CHIEFTEC 850W
M/B ASUS P6T DELUXE,WATERCOOLING ZALMAN RESERATOR 2
MEMORY:6GB CORRSAIR @1600,Ati HD 4870x2,
MONITOR:LG 1950SQ,CASE:THERMALTAKE SOPRANO

User avatar
Camox
2nd Place Winner
Posts: 587
Joined: Sat Aug 05, 2006 5:28 am
Location: Berlin Germany
Contact:

Post by Camox » Sat Aug 11, 2007 7:27 am

THX Nick ! :D

32bit dont work on xp sp2.
Error message: please install new ! :cry:

User avatar
OnoSendai
Developer
Posts: 6184
Joined: Sat May 20, 2006 6:16 pm
Location: Newcastle upon Tyne, UK
Contact:

Post by OnoSendai » Sat Aug 11, 2007 7:38 am

Hmm, sux that it doesn't work for some people.
Damn MS and their unhelpful error messages.
I'll have to find a virgin XP system to test on.

nik

User avatar
Kram1032
Posts: 6649
Joined: Tue Jan 23, 2007 3:55 am
Location: Austria near Vienna

Post by Kram1032 » Sat Aug 11, 2007 7:55 am

MS?

User avatar
OnoSendai
Developer
Posts: 6184
Joined: Sat May 20, 2006 6:16 pm
Location: Newcastle upon Tyne, UK
Contact:

Post by OnoSendai » Sat Aug 11, 2007 7:55 am

Microsoft.

User avatar
Kram1032
Posts: 6649
Joined: Tue Jan 23, 2007 3:55 am
Location: Austria near Vienna

Post by Kram1032 » Sat Aug 11, 2007 7:59 am

Microsoft Visual C++?

User avatar
Zom-B
1st Place 100
Posts: 4676
Joined: Tue Jul 04, 2006 4:18 pm
Location: ´'`\_(ò_Ó)_/´'`
Contact:

Post by Zom-B » Sat Aug 11, 2007 8:04 am

Maybe Microsoft Visual C++ 2005 Redistributable Package (x86) is needed... give it a try Camox.
Last edited by Zom-B on Sat Aug 11, 2007 8:13 am, edited 1 time in total.
polygonmanufaktur.de

Post Reply
59 posts

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest