Cant load textured object!!? HELP!

Announcements, requests and support regarding the Blender Indigo export script
Post Reply
4 posts • Page 1 of 1
BWETIK
Posts: 23
Joined: Tue Jan 23, 2007 7:29 pm

Cant load textured object!!? HELP!

Post by BWETIK » Wed Jan 24, 2007 11:01 pm

Hi there,
I have textured object in Blender, unwraped, trying it with texface activated and without too, but i have still just white cube in Indigo :?
Everything is all right in Blender (I thing) UV, Col... etc
Have Indigo 6 and xporter 6 test 6
Have someone some idea??
Maybe something in exporter settings?? Thanks.
Casper.

User avatar
DaveC
Posts: 596
Joined: Mon Sep 11, 2006 12:20 am
Location: The Tottenham, London, UK
Contact:

Post by DaveC » Wed Jan 24, 2007 11:33 pm

You have to make sure you store the graphic file for the texture in the same folder as you xml file or indigo will not find it. Also, sometimes, I find that textures blender will use, indigo won't. Some incompatibility issues. Check the Indigo console when you run it.
The hardest part of BEING yourself is FINDING yourself in the first place...
http://thebigdavec.googlepages.com

User avatar
afecelis
Posts: 748
Joined: Tue Aug 01, 2006 4:14 am
Location: Colombia
Contact:

Post by afecelis » Thu Jan 25, 2007 12:27 am

check this thread out:
http://www.indigorenderer.com/joomla/fo ... php?t=1091
Also, Davec is right. sometimes Indigo doesn't like png textures so change them to jpgs, or vice versa :wink:
AMD Ryzen 7 1800 @3.6ghz, 32GB ddr4 3200 mhz Ram, 2X Nvidia Gtx 1070 8GB, Win10/Elementary OS 5.0 Juno (ubuntu 18.04), Blender/Sketchup/Modo/Cinema4d

BWETIK
Posts: 23
Joined: Tue Jan 23, 2007 7:29 pm

Thanks

Post by BWETIK » Thu Jan 25, 2007 12:55 am

Thanks, guys, like you :wink:
it working. Thanks.

Post Reply
4 posts • Page 1 of 1

Who is online

Users browsing this forum: AspiegelBot [Bot] and 1 guest