Page 1 of 1

[reg] new menu option — replace material

Posted: Sat Sep 17, 2016 1:10 am
by Zalevskiy
can add a new menu item "replace material"?
inconvenient to manually fill 50 mesh object, this function would be very convenient

Re: [reg] new menu option — replace material

Posted: Sat Sep 17, 2016 1:46 am
by Originalplan®
+1 ( had some issues with replacing mat's too )

[req2] SHIFT + Left Click = To select multiple meshes at once!
((And maybe then plus right click to replace mat))

Re: [reg] new menu option — replace material

Posted: Sat Sep 17, 2016 2:07 am
by bubs
I can see how this could be useful +1

Re: [reg] new menu option — replace material

Posted: Sat Sep 17, 2016 3:35 am
by indigonatic
+1 For sure this will have a place in the interface! :D

Re: [reg] new menu option — replace material

Posted: Thu Jan 04, 2018 7:23 am
by Nikolaj Knudsen
+1 really time saving feature