Scene parsing error, PHONG

Announcements, requests and support regarding SkIndigo - the Sketchup / Indigo exporter.
Post Reply
2 posts • Page 1 of 1
evnee
Posts: 1
Joined: Tue Aug 08, 2017 9:19 pm

Scene parsing error, PHONG

Post by evnee » Tue Aug 08, 2017 9:39 pm

Hello.
Currently testing Indigo. I've liked it so far but i found a bug i think or maybe i'm just doing something wrong.

I guess the problem is in the skindigo exporter.Ok, to the point.
A problem occurred with the scene:
Scene parsing error: Failed to find expected element 'diffuse_albedo_spectrum'. (In element 'scene / material / phong'):
<phong>
<texture>
<uv_set_index>0</uv_set_index>
<path>TX_default/_ng_nsz_d...
Scene metadata: Exporter: SkIndigo version:4.0.54.1 | Platform: x64-mingw32 | Author: NG_NSz | Description: | Date created: 2017-08-08 11:21:47 +0200
Indigo version: Indigo Renderer v4.0.40, Windows 64-bit build.
No metadata.
Please contact support@indigorenderer.com if you have any questions.
This bug seems to happen with phong material when you just touch the Roughness. It's set to 0.3 by default.
When you have a fresh material and click render button - its fine and its going through. Inside inidgo you can change roughness settings without a problem. But when you try to change the variable before exporting - bug i mentioned seems to happen. it doesnt even matter if you change it back to 0.3.
You have to make a new material to get rid of the exporting error.

Pls tell me if i'm just stupid or this is a thing.
regards

User avatar
tarikb
Posts: 125
Joined: Fri Aug 27, 2010 1:26 am

Re: Scene parsing error, PHONG

Post by tarikb » Mon Apr 23, 2018 1:06 am

This hapening to me 2 :(
Skindigo
i7 5820K @3.3Ghz | GTX 660 Ti 3gb

Post Reply
2 posts • Page 1 of 1

Who is online

Users browsing this forum: Semrush [Bot] and 2 guests