I need some helps(Update:06.Feb,2008)

Announcements, requests and support regarding the Cinema 4D exporter
User avatar
Zom-B
1st Place 100
Posts: 4641
Joined: Tue Jul 04, 2006 4:18 pm
Location: ´'`\_(ò_Ó)_/´'`
Contact:

Post by Zom-B » Thu Dec 27, 2007 3:13 am

Xman wrote:Hope hereafter can continue to get your help...thank you again :)
No problemo dude, if you have some problems or questions just post using this thread and we all try to help ya!
polygonmanufaktur.de

User avatar
Xman
Posts: 202
Joined: Sat Jun 24, 2006 9:56 pm
Location: Guangdong-China

Post by Xman » Thu Feb 07, 2008 2:05 am

Hi everyone,
I see new Cindigo(1.06) be release happily,But I meet some troublesome, the texture on output.
Looking at me here, the map wasn't work.
Have anyone would like to for tell me the problem at there?

Thanks everyone.

***Xma**
Attachments
Bp.rar
(245.88 KiB) Downloaded 133 times
Intel i7-920,RAM 3G ,GeForce 9800GTX+.

User avatar
Zom-B
1st Place 100
Posts: 4641
Joined: Tue Jul 04, 2006 4:18 pm
Location: ´'`\_(ò_Ó)_/´'`
Contact:

Post by Zom-B » Thu Feb 07, 2008 2:13 am

Hey Xma...

Simply check the path to your texture!
works fine here after relinking to the wood image...
polygonmanufaktur.de

User avatar
Xman
Posts: 202
Joined: Sat Jun 24, 2006 9:56 pm
Location: Guangdong-China

Post by Xman » Thu Feb 07, 2008 3:55 am

ZomB wrote:Hey Xma...

Simply check the path to your texture!
works fine here after relinking to the wood image...
Thanks ZomB,

feel very interrogative, the path is same, but the Part_2 can't output the texture.


***Xman***
Attachments
part1and2.jpg
Part_1 and part_2
part1and2.jpg (182.85 KiB) Viewed 1252 times
Intel i7-920,RAM 3G ,GeForce 9800GTX+.

Post Reply
19 posts

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest