Cindigo 1.0 - beta 2

Announcements, requests and support regarding the Cinema 4D exporter
Azrael Crusader
Posts: 31
Joined: Sat Jan 19, 2008 7:56 am

Post by Azrael Crusader » Sat Jan 19, 2008 9:29 am

OS is Win Xp SP2 and it is the 32bit-Version of cinema...

User avatar
Marcofly
Posts: 407
Joined: Thu Jun 29, 2006 12:51 am
Location: Köln, Germany

Post by Marcofly » Sat Jan 19, 2008 10:38 am

@Azrael: don't use the latest Indigo version, use the 1.0.2, that fits the Cindigo 1.0.2 version!

unzip the cindigo in the c4d\plugins folder. You'll have a *.cdl file and a *cdl_R10 file. Delete the first, rename the second to *.cdl.

Start cinema again, it should work

@kada: 0,01!!!!!!!!!!!! :wink: there's a HUGE difference.. you don't see the 4 metal things because they're out of focus (and reflecting the sky, they have its colour)

Azrael Crusader
Posts: 31
Joined: Sat Jan 19, 2008 7:56 am

Post by Azrael Crusader » Sat Jan 19, 2008 10:51 am

I did exactly what you are describing...3-5 times... There is nothing...

kadajawi
Posts: 257
Joined: Wed Mar 07, 2007 7:40 am

Post by kadajawi » Sat Jan 19, 2008 11:02 am

whoops, yes, I meant 0,01.

Hm, Indigo 1.0.5 works fine here.

Strange. Make sure to remove every other Cindigo version except the newest one out of the plug-ins folder. Other than that... no idea.

Azrael Crusader
Posts: 31
Joined: Sat Jan 19, 2008 7:56 am

Post by Azrael Crusader » Sat Jan 19, 2008 11:05 am

Yes I've done this... I also tried an older version (the "0.8") and this works fine... No idea why... But with new version and also the 1.0.1 it is not working...

User avatar
fused
Developer
Posts: 3580
Joined: Fri Sep 22, 2006 7:19 am
Location: Berlin, Germany
3D Software: Cinema 4D

Post by fused » Tue Jan 22, 2008 1:19 am

hey azrael,

im sorry for the inconvenience, but at the moment i dont think i can help you.

your problem is a known issue and im trying to work it out...


maybe you can try that:

- are you sure you activated quicktime in c4d?

- (if its not too much) try to load cindigo in a fresh installed, unpatched c4d R10, then with patches.

Micha1138
Posts: 28
Joined: Mon Aug 07, 2006 2:45 am

Post by Micha1138 » Tue Jan 22, 2008 5:15 am

Hey Az, just for kicks, why don´t you a) compare the bytesize of the files of the 10 and 9 exporters, and put them both into the plugin folder ? And then just check whether one of them gets listed at start up or not ;) Maybe its just a little something that´s wrong !

Oh,and no, not trying to wisecrack here, just totally giddy because the exporter works so well (although I still have to figure out a few things ;) )

Michael

Azrael Crusader
Posts: 31
Joined: Sat Jan 19, 2008 7:56 am

Post by Azrael Crusader » Sat Jan 26, 2008 1:37 am

Hey guys,

thanks for the tips...

@fused: Don't worry, I'm just glad it isn't my mistake...

:D

@Micha: I've tried almost everything...


Lets see, may be it is working with the new version...

Azrael Crusader
Posts: 31
Joined: Sat Jan 19, 2008 7:56 am

Post by Azrael Crusader » Sun Jan 27, 2008 12:41 am

Hy guys,

Good news! It is working right now with Cindigo 1.0.6!!

Cheers

Chris

User avatar
fused
Developer
Posts: 3580
Joined: Fri Sep 22, 2006 7:19 am
Location: Berlin, Germany
3D Software: Cinema 4D

Post by fused » Sun Jan 27, 2008 12:53 am

Great! :)

Locked
40 posts

Who is online

Users browsing this forum: Ahrefs [Bot] and 1 guest