Search found 158 matches

Search found 158 matches
by 5OnIt
Wed Mar 07, 2007 6:05 pm
Forum: Blender
Topic: OK... This is driving me nuts!! JAGGIES
Replies: 24
Views: 4679

BUT I DID! I did hit the smooth button! In fact, I even hit it several times for a few of the spheres. So this begs the question, what am I doing wrong?? I noticed that there is a 'smooth' button under Mesh Tools and a 'set smooth' under the Mesh menu, do these both do the same thing? Should I do on...
by 5OnIt
Wed Mar 07, 2007 9:41 am
Forum: Blender
Topic: OK... This is driving me nuts!! JAGGIES
Replies: 24
Views: 4679

by 5OnIt
Wed Mar 07, 2007 9:05 am
Forum: Blender
Topic: OK... This is driving me nuts!! JAGGIES
Replies: 24
Views: 4679

Sure Joe. I first need to find a place to put them. The .blend file is about 23 megs and the .xml file is about 155. I can put them on my server but I don't have a boatload of bandwidth, so downloading them may take a while. I'll repost to this thread once I have them someplace. Kram: Yes - I used W...
by 5OnIt
Wed Mar 07, 2007 3:26 am
Forum: Blender
Topic: OK... This is driving me nuts!! JAGGIES
Replies: 24
Views: 4679

OK, tried the 0.7t5 version of Indigo and export script. This is what I got with the exact same settings in Blender that I had used before. Transparency is completely gone and even the regular 'diffuse' material doesn't look right. At least the jaggies are gone (mostly). http://home.pjwarez.com/mesh...
by 5OnIt
Sun Mar 04, 2007 8:17 pm
Forum: Blender
Topic: OK... This is driving me nuts!! JAGGIES
Replies: 24
Views: 4679

Thanks Wedge, I guess what you say make sense seeing that I did another test after smoothing the mesh and it made no difference. I also have noticed this problem in other user's renders. Even the suzanne example in the 5.0 tutorial had it, I just don' think most people notice it. So, I will try the ...
by 5OnIt
Sun Mar 04, 2007 2:29 pm
Forum: Blender
Topic: blender modeling/bumpmap Q?!
Replies: 16
Views: 7349

I'm guessing here... 2nd image was most likely done with Dupliverts. But that's just my best guess.
by 5OnIt
Sun Mar 04, 2007 11:38 am
Forum: Blender
Topic: OK... This is driving me nuts!! JAGGIES
Replies: 24
Views: 4679

Kram: Thanks, but I'm posting a sphere test just to show what problems I'm having. I've also had the same problems with other meshes, like the suzanne mesh. neep: I think I did apply "Set Smooth." Are you saying I need to apply it after I subsurf? I usually do that before. As for applying the subsur...
by 5OnIt
Sun Mar 04, 2007 10:20 am
Forum: Blender
Topic: OK... This is driving me nuts!! JAGGIES
Replies: 24
Views: 4679

OK... This is driving me nuts!! JAGGIES

I keep getting jaggies when I render in Indigo no matter what I do! In this image I have six spheres. I started in Blender with the default UV sphere settings 32x32. I then used a subsurf level of 3. And before anyone asks... yes I applied the subsurf to the mesh before I exported the XML file to In...
Search found 158 matches